Deesses

Cada persona té un posat a la vida; una actitud i una manera de fer que ens caracteritza i ens fa ser únics alhora que semblants a d’altres. Cinc mirades, cinc dones, que són capes d’una dona. Són fruit dels moviments que les impulsen per sortejar els entrebancs de la vida.

Deesses de casa nostra, Deesses d’estar per casa, heroïnes dels nostres dies. Cinc personatges, certament fantasiosos però alhora ben reals, que comparteixen una feminitat disbauxada, tendra, ferida i crítica a la vegada. Són personatges que, amb resolució i certa ironia, no es deixen escanyar per la invisibilitat i els cops al seu esperit.

Una psicòloga ens presenta quatre deesses, que a partir de les seves dificultats ens mostren les seves habilitats per sortejar els entrebancs de la vida. Marina busca feina en positiu, tot i que ha perdut el cos esvelt de la joventut. Aurora presenta un projecte revolucionari pel que fa a l’evolució humana. Milagros té la recepta per evitar les frustracions en l’amor. I Sofia ens ensenya que respirar és el que ens fa viure. Una psicòloga que reivindica el més essencial: la capacitat d’adaptar-nos al món on vivim. Allò que dins portem d’espontani sovint ens du a revelar-nos o a sortir-nos del que està establert.

Cia. La Pepa
Creació i interpretació: Pepa Lavilla
Autora: Paulina Fariza
Direcció: Pepa Lavilla
Ajudant de direcció: Montse Rodríguez
Disseny de llums: Lluís Quintana
Vestuari: Teresa Mo
Música: Clara Bertran
Escenografia: J.Uribe Robert

 

Distribució: Mola Produccions

 

flyer

Descarrega’t el dossier aquí.