A Christmas carol, un conte de Nadal

Immersos en els darrers mesos de l’any, emergeixen totes aquelles històries que reuneixen a avis, pares, fills, família i amics, fent-nos sentir més propers els uns amb els altres. Històries plenes de vida i bons sentiments; un missatge necessari i optimista en moments com el que estem vivint actualment.

Així, de la ploma d’un dels millors autors universals de tots els temps –Charles Dickens-, acompanyats per la magnífica veu i interpretació de dos dels millors actors de l’escena nacional –Enric Majó i Jaume Comas-, se’ns aproparà el que està considerat com a millor conte de l’època nadalenca: “A CHRISTMAS CAROL, UN CONTE DE NADAL” (o també conegut com “Bon Nadal, Mr. Scrooge”).

Una ocasió única per a poder gaudir d’un espectacle que transmetrà a l’espectador el veritable sentit del Nadal; la recreació per via de la paraula del més pur ambient dickensià i dels seus entranyables personatges. Una iniciativa teatral imprescindible que dóna sentit a una època i a uns dies on tots necessitem sentir un estat de proximitat entorn als nostres i al món.

FLYER FINAL

 

FITXA DEL PROJECTE

Títol: “A Christmas Carol, Un conte de Nadal”

Autor: Charles Dickens

Versió: Francesc Cerro-Ferran

Format de l’espectacle: escenificació recitada

Llengua: català

Durada: 1 hora i 15 minuts

 

EQUIP

Direcció:  Francesc Cerro-Ferran

Repartiment: Enric Majó i Jaume Comas

Producció executiva: Anna Rius

Ajudant de producció: Marta Rius

 

Descarrega’t el dossier aquí.